Servicii Căminul Rustic

Asistență medicală
Asistență medicală

Oferim asistență medicală permanență la un nivel avansat care se pliază pe nevoile fiecărui pacient. Asigurăm consult medical la cabinetul căminului dar și la cabinetele doctorilor de familie sau a altora cu care colaborăm. Avem mereu grijă ca sănătatea să fie pusă pe primul loc și ne facem responsabili de fiecare mic amănunt în acest sens. De aceea, odată ajuns la noi, sunteți asigurat că tratamentul necesar se administrează corect iar viitoarele probleme de sănătate nu reprezintă un impediment în a avea parte de cea mai bună experiență.

Tratament
Tratament

Tratamentele seniorilor bolnavi sunt monitorizate în permanență, schimbate numai după consultații amănunțite și verificate periodic. Punem mereu sănătatea pe primul loc, atât fizica cât și psihică și de aceea avem de fiecare dată grijă la fiecare detaliu care ar putea influența starea beneficiarilor. Ne întâlnim frecvent cu cazuri de Parkinson sau Alzheimer iar asta nu ne-a împiedicat niciodată să tratăm situațiile cu cea mai mare atenție deoarece fiecare din oamenii aflați în grija noastră sunt persoane dragi atât noua cât și familiilor.

Siguranță
Siguranță

Siguranța este unul dintre motivele principale la care seniorii ar trebui să se gândească odată ce aleg să locuiască în cadrul unui centru special destinat vârstnicilor. La Căminul Rustic aveți garanția că fiecare membru primește atenție și monitorizare permanentă, de aceea viața cu noi este una mai comodă decât cea petrecută în singurătate acasă. Personalul nostru este bine instruit și dă dovadă de profesionalism în orice circumstanță ceea ce face ca temerile să nu-și aibă locul în prezența noastră.

Meniu
Meniu

Asigurăm alimentația necesară și corectă în funcție de nevoi.
Oferim 3 mese principale gătite cu dragoste și gustări alese cu atenție deosebită.
Meniurile sunt diversificate și se servesc la ore fixe, acest lucru fiind benefic pentru sănătatea persoanelor în vârstă, iar la ocazii mesele festive nu lipsesc.
Persoanele care nu se pot hrăni singure beneficiază de ajutorul infirmierelor.

Activități
Activități

În programul nostru zilnic oferim persoanelor în vârstă posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de activități de recreare, educaționale sau sociale.
Socializarea cu persoane de aceeași vârstă este un beneficiu psihic, dispunem de jocuri de societate și organizăm frecvent activități în aer liber.
Ne ocupăm și de recuperarea medicală a persoanelor care au nevoie și de activități de îmbunătățire a condiției fizice pentru cei dornici.
Organizăm mici petreceri cu ocazia zilelor de naștere sau a sărbătorilor.